Lestarieven

Bij het geven van pianoles is het belangrijk dat er voldoende tijd is voor ontwikkeling zodat er aandacht besteed kan worden aan pianospel, toetsaanslag en muzikale ontwikkeling. Een les bij Plezier met Piano heeft een duur van 40 minuten. Daarnaast probeer ik de les betaalbaar aan te bieden, zo is het lestarief voordeliger wanneer je kiest voor een wekelijkse les. Voor jonge kinderen is het mogelijk een kortere les te volgen, waarbij aandacht is voor muziekmaken door middel van samenspel, alsook een rustige opbouw voor het leren lezen van noten. De lessen worden aangeboden in hetzelfde ritme als het schooljaar. Als je tijdens de vakantieweken graag door wilt gaan met de lessen dan is dat zeker mogelijk. Dit kan bij aanvang van de vakantie worden afgesproken. 


Prijzen voor leerlingen van 6 t/m 10 jaar

  • Een wekelijkse pianoles met een duur van 30 minuten kost €18,00 per les.


Prijzen voor leerlingen onder de 21 jaar

  • Een wekelijkse pianoles met een duur van 40 minuten kost €21,00 per les. 
  • Een pianoles per 2 weken met een duur van 40 minuten kost €23,50 per les.


Prijzen voor leerlingen boven de 21 jaar

  • Een wekelijkse pianoles met een duur van 40 minuten kost €22,50 per les.
  • Een pianoles per 2 weken met een duur van 40 minuten kost €25,00 per les.


Voor het uitvoeren van de pianolessen kom ik bij jou aan huis. Voor Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat worden geen reiskosten berekend. In de algemene voorwaarden is meer informatie te vinden over lessen op andere locaties.


Proefles

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een pianoles uitproberen? Dan kun je via de contactpagina een proefles aanvragen. 

Algemene voorwaarden