Over mijzelf

Mijn naam is Tjeerd Vreugdenhil en muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Al vanaf mijn vroege jeugd in Bleiswijk heb ik met veel plezier orgel en piano gestudeerd. Vanaf mijn 14e had ik een vaste aanstelling als organist en pianist in de kerk en enkele jaren later ben ik gestart met het geven van pianolessen. 

In 2005 heb ik de havo voor Muziek en Dans in Rotterdam succesvol afgerond en ben ik toegelaten tot het conservatorium voor de opleiding muziekproductie met piano als hoofdinstrument. Helaas heb ik deze opleiding na een verkeersongeval moeten staken waarna ik middels werkzaamheden binnen het basisonderwijs ben gere├»ntegreerd. In de jaren daarop ben ik me meer in gaan zetten als muziekdocent en uitvoerend musicus. Met name het lesgeven heb ik veel jaren erg graag gedaan. 

Vanaf 2016 heb ik gewerkt als pianospecialist bij pianowinkel Piano Select in Zwijndrecht. Ik heb hier veel geleerd op het pianotechnische vlak, maar miste het lesgeven. In de tussentijd zijn mijn vrouw en ik verhuisd naar de gemeente Bergen op Zoom, waar wij met veel plezier wonen in Halsteren. Nu is het moment daar om opnieuw te starten als pianodocent in deze regio. Ik kijk er met plezier naar uit om mijn passie voor muziek te kunnen delen.